Download Lagu Nella Kharisma - Sabar Ini Ujian | Feat. RPH (Official Music Video NAGASWARA) #music Mp3

Nella Kharisma - Sabar Ini Ujian | Feat. RPH (Official Music Video NAGASWARA) #music

Listen: 5,729,039

Duration: 04:23

MP3 size: 6.02 MB

Deskripsi:

Nella Kharisma - Sabar Ini Ujian | Feat. RPH (Official Music Video NAGASWARA) #music
ARTIST : Nella Kharisma ft. RPH
TITLE : Sabar Ini Ujian
COMPOSED BY : Yogi RPH
℗ & © 2018 NAGASWARA

Mau dengar full lagu Indonesia? Download di Play Store https://smarturl.id/peL1w7IN

RBT Nella Kharisma – Sabar Ini Ujian (feat. RPH)
Telkomsel : N3LBE
Indosat : 53106481
XL : 34120944
3 RBT : 5541029

Short Code RBT Telkomsel, Indosat, XL : SABARUJIAN

Untuk aktivasi RBT :
- Telkomsel ketik N3LBE kirim ke 1212.
- Indosat ketik SET 53106481 kirim ke 808.
- XL ketik 34120944 kirim ke 1818.
- 3 RBT ketik 5541029 kirim ke 1212.

Download Original Audio :
https://smarturl.id/QVWd7yN8

Link Spotify : https://smarturl.id/RAKQvIh2

Lirik Lagu :
Mohon bersabar ini ujian
Mohon bersabar ini ujian
Mohon bersabar ini ujian

Aku ra ngerti sing dadi pikiranmu
Saben dino nglarani atiku
Kurang kepiye anggonku sing nresnani
Nanging sing tak tompo loro ati

Opo coba salahku nganti keloro loro
Opo pancen wis ono sing liyo
Opo kowe ra kelingan jaman lagi dadian
Susah seneng sing penting barengan

Sabar sabar model piye kabeh wis tak lakoni
Kowe isih podo wae koyo randuwe ati
Sabar kudu sabar jare iki ujian
Nanging nganti kapan aku wis ora tahan

Tresnoku wis tenanan malah mbok nggo dolanan
Opo ora kelingan jaman lagi pendekatan
Omonganmu cen lunyu gemlinding koyo banyu
Gawe luluh atiku sing terbuai rayuanmu

Saiki leda lede lali karo janjine
Lambemu mencla mencle ora keno dijagakke
Aku kurang kepiye kurang sabar apane
Sakkarepmu dewe

Mohon bersabar ini ujian
Mohon bersabar ini ujian
Mohon bersabar ini ujian

Aku ra ngerti sing dadi pikiranmu
Saben dino nglarani atiku

Esok awan bengi ratau sobo omah
Bali seminggu pisan malah nggowo masalah
Jarene pamite kerjo golek upo
Jebule baline nggowo wedokan liyo

Opo coba salahku nganti keloro loro
Opo pancen wis ono sing liyo

Business inquiries :
+62 2150208989 ext. 511
Email : nagadigit@nagaswara.co.id

Music Video Official NAGASWARA : https://smarturl.id/9BgVs704
TV Streaming Official NAGASWARA : https://smarturl.id/pb4Hj3vM
Radio Streaming NAGASWARA FM : https://smarturl.id/XLgjNdau
Google Fans Page Official NAGASWARA : https://smarturl.id/5iNuyV2w
Komunitas Musik NAGASWARA : https://smarturl.id/MDOcAe4R
Facebook Official NAGASWARA : https://smarturl.id/KgG4nf1P
Twitter Official NAGASWARA : https://smarturl.id/6bga0Kxj
Instagram Official NAGASWARA : https://smarturl.id/7AHumLyF
Website NAGASWARA Official : http://www.nagaswara.co.id
Radio Website : https://smarturl.id/XLgjNdau
News Website : https://smarturl.id/5sw18bfi
Website Dance Dhut : https://smarturl.id/ChLY4MVu
Link Vidio.com NAGASWARA : https://smarturl.id/rPan4m5N
Link Dailymotion NAGASWARA : https://smarturl.id/UbtTK9Di

Lagu Terkait :

Home