Download Lagu Didi Kempot feat. Yan Vellia - Perawan Kalimantan (Official Music Video) Songs Mp3

Didi Kempot feat. Yan Vellia - Perawan Kalimantan (Official Music Video)

Listen: 13,702,165

Duration: 05:26

MP3 size: 7.46 MB

Deskripsi:

Title : Perawan Kalimantan (Versi Live Show Campursari Koplo)
Artist : Didi Kempot feat Yan Vellia
Ciptaan : Didi Kempot & Nanang Irwan
Album : Live Show Campursari Koplo Karya Didi Kempot

Subscribe Channel Rajawali Musik : http://smarturl.it/RajawaliSubscribe

Official Video Live Show Didi Kempot :
▶️ Tendo Biru : https://youtu.be/1WbsWIKtcLU
▶️ Trenggalek Nyimpen Tresno : https://youtu.be/vPEwKI_06vc
▶️ Banyu Pendowo : https://youtu.be/cynjdMBhlh4
▶️ Janji Palsu : https://youtu.be/EBWgVjdOw30
▶️ Ali-Ali Kuning : https://youtu.be/qjMKgOL3-m0
▶️ Adus Opo Raup : https://youtu.be/W8WE1UH18NQ
▶️ Prawan Tanjung Karang : https://youtu.be/8tvQMJO7R0c
▶️ Menteng Nganggur : https://youtu.be/At6raiH5Lws
▶️ Perawan Kalimantan : https://youtu.be/e_qqr_2PvFk
▶️ Playlist Didi Kempot Live Show : http://bit.ly/2jZxgvs

==============================
Lirik : Perawan Kalimantan

Pria:
Rino wengi tansah kelingan
Prawan ayu Kalimantan
Bantal guling tak sayang sayang
Nganti koyo wong kedanan

Wanita:
Cempedhak mas dudu nongko
Mbiyen cedhak ra wani kondho
Neng opo sliramu lungo
Ninggal mulih ra kondho kondho

Pria:
Saben dino aku ngalamun
Tekan omah atiku bingung
Jane tresno ra wani nembung
Rasane koyo wong linglung

Wanita:
Wangi wangi banyune sabun
Tak rewangi adus kungkum
Trenaku ra bakal alum
Tak enteni yen mase purun

Reff
Wanita:
Aduh pake make aduuh
Hatiku rindu kangen tenanan
Kangmasku pulang kangmasku mulih
Neng tanah sebrang

Aduh pake make aduuh
Hatiku rindu kangen tenanan
Kangmasku pulang kangmasku mulih
Neng tanah sebrang

Pria:
Beninge banyu kalimantan
Mbiyen sing tak ombe sayang
Ngelingake naliko mbiyen kenalan

Pria:
Rino wengi tansah kelingan
Prawan ayu kalimantan
Bantal guling tak sayang sayang
Nganti koyo wong kedanan

Wanita:
Cimpedak mas dudu nongko
Mbiyen cedhak rawani
kondho
Neng opo sliramu lungo
Ninggal mulih ra kondho kondho

Reff
Wanita:
Aduh pake make aduuh
Hatiku rindu kangen tenanan
Kangmasku pulang kangmasku mulih
Neng tanah sebrang

Aduh pake mak e aduuh
Hatiku rindu kangen tenanan
Kangmasku pulang kangmasku mulih
Neng tanah sebrang

Pria:
Beninge banyu kalimantan
Mbiyen sing tak ombe sayang
Ngelingake naliko mbiyen kenalan

Pria:
Saben dino aku ngalamun
Tekan omah atiku bingung
Jane tresno ra wani nembung
Rasane koyo wong linglung

Wanita:
Wangi wangi banyune sabun
Tak rewangi adus kungkum
Tresnoku ra bakal alum
Tak enteni yen mase purun
Tak enteni yen mase purun

==============================
Copyright © 2016 Rajawali Mitra Musik & TNR Record - All rights reserved.

#DidiKempot
#PerawanKalimantan
#YanVellia
#music

Lagu Terkait :

Home